Backup as a Service

#

Iskustva govore da čak i veliki broj iskusnih i uspešnih kompanija shvate pravu vrednost svojih podataka u trenutku kada ih nepovratno izgube.

Svesni rizika po poslovanje, United Internet tim je razvio Backup kao uslugu (Backup-as-a-Service), obavezno i redovno sigurnosno kopiranje, zaštitu i spasavanje svih podataka, prilagođenu jedinstvenim potrebama svakog klijenta. Svi podaci se enkriptuju što predstavlja dodatni nivo zaštite.

Podržani uređaji

DESKTOP RAČUNARI

Sigurnosno kopiranje svih fajlova i izmena na fajlovima je posebno važno na desktop ili laptop računarima. Bilo da je reč o Windows-u ili Mac-u, naša usluga omogućuje jednostavan i brz rad.

SERVERI

Ukoliko još uvek nemate aktiviran Backup na serverima, dovodite svoje poslovanje u rizik.  Usluga je dostupna na CentOS, Ubuntu, Debian, Fedora kao i na svim novijim verzijama Windows Server OS-a.

MOBILNI UREĐAJI

Pametni mobilni uređaji svakim danom imaju sve veći značaj, a samim tim i podaci na njima. Upravo zbog činjenice da se radi o prenosivim uređajima, potrebno je posebno obratiti pažnju.

ZAŠTITITE SVOJE POSLOVANJE

Backup je ono čega se setimo kada se desi ono nenadano – gubitak podataka. Reagujte na vreme! Uz pouzdan Backup, možete se više fokusirati na razvoj biznisa.

Šta vam omogućava naše BaaS rešenje?

Backup dostupan u svakom trenutku

Backup će se vršiti uvek i samo onda kada vi smatrate da je najbolji trenutak ili su povoljni uslovi

Kopije na svim poznatim platformama

Svaki izvršeni backup dostupan vam je u svakom trenutku i na uređajima sa svim najčešće korišćenim platformama

24/7 Podrška

Pouzdana korisnička podrška stoji vam na raspolaganju 365 dana u godini, 24 sata dnevno

Visok nivo ekripcije

Kao dodatni nivo zaštite, svaki backup će enkripcijom, savremenim i najpouzdanijim principima bezbednosti, sačuvati vaše podatke

Upit za ponudu

Polja obeležena sa (*) su obavezna